top of page

TIMEPLAN VÅR 2024

Scala timeplan V24.2.jpg

RULLERENDE TIME FREDAG

31.05: TABATA (med Katherine)

07.06: TABATA (med Hannah)

14.06: TABATA (med Ida)

21.06: TABATA (med Katherine)

RULLERENDE TIME LØRDAG

01.06: STYRKE m/PULS  (med Katherine)

08.06: INTERVALL  (med Hannah)

15.06: STYRKE m/PULS  (med Ida)

22.06: TABATA  (med Katherine)

Untitled-2-2.png

GRUPPETIMENE VI TILBYR

Vi tilbyr gruppetrening med varierte former for kondisjons- og styrketrening, samt yoga. Alle gruppetimene våre er et lavterskel tilbud, hvor du tar så hardt i som du ønsker. Kveldstimene våre er som regel tøffere enn formiddagstimene våre. Alle gruppetimer ledes av kyndig instruktør eller fysioterapaut som jobber hardt for å justere, motivere og skape treningsglede, slik at du både når målene dine og har det kjekt på trening. Ingen påmelding nødvendig. 

Styrke

Tradisjonell styrketrening ledet av kyndig fysioterapaut. Her bruker vi ulike styrkeøvelser som bygger opp musklaturen i hele kroppen. Passer godt for alle. 

Intervall

Effektiv gruppetime for bedre kondisjon og helse. Vi bruker enkle øvelser med høy intensitet i vekselvis korte og lengre perioder med korte pauser innimellom.

Styrke med puls

Høyintensitetstime med høy puls gjennom hele timen. Tøffe, gode styrkeøvelser med mye bevegelse, løping og hopp. Vi benytter strikk, manualer, stokk, matte og egenvekt.

Tabata

En form for intervalltrening hvor vi jobber med ulike basisøvelser, både styrke og puls. Gruppetimen består av arbeidsperioder på 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunder med pause. 

Yoga

En rolig gruppetrening som passer for alle. Hos oss varierer yogatimen med både «yin» yoga og «flow» yoga. Det er fokus på strekking, avspenning og finne balanse i både kropp og sinn.

Stretching

Mobilitetstrening hvor vi tøyer og strekker ut, spenner av og puster ut for å roe ned kroppen. En funksjonell time hvor man får roet seg ned i en ellers hektig hverdag. 

Styrke/mobilitet

Første halvdel består i styrketrening som utfordrer all musklaturen i hele kroppen, uten hopp og løping. Andre halvdel består i mobilitetstrening med funksjonelle bevegelser for ett eller flere ledd for å gi større bevegelsesfrihet. Fokus på rolige, kontrollerte og dynamiske øvelser.

Core/stretching

Første halvdel fokuseres det på styrketrening for kjernemusklatur: mage rygg og bekken. Andre halvdel består i mobilitetstrening hvor vi tøyer, strekker ut, spenner av og puster ut for å roe ned kroppen. En funksjonell time hvor man får roet seg ned i en ellers hektig hverdag. 

Puls

Aerobic inspirert time med styrke og kondisjonsøvelser. Intervalltrening med høy puls og gøy musikk. 

bottom of page